Copywriting & content marketing for B2B & technology companies

Wie is Maybellene?

kristof-crop

Freelance copywriter,
content marketeer

Maybellene Communications is de thuisbasis van freelance copywriter Kristof Maddelein, germanist, cafeïnejunk en die-hard Chuck Berry fan. Nooit kunnen kiezen tussen technologie en marketing. Net daarom zag Maybellene Communications het levenslicht in 2008.

Meer weten over mijn loopbaan en ervaring tot nu toe? Neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Maybe… wat?

In 1955 vond gitaargod Chuck Berry de rock-‘n-roll uit. Met een paar simpele akkoorden en dito gitaarsolo’s gaf hij de toenmalige muziekgeschiedenis een trap onder de kont. Zijn motto? Eenvoud en ritme.

Precies wat goeie communicatie hoort te hebben. En precies ook waar Maybellene Communications naar streeft. Keep it simple. Maar ook niet te simpel. Want taal hoort te swingen. Noem het schwung, zwier, of animo voor mijn part. Maybellene Communications heeft het. En u kunt het krijgen.

Maybellene was een nummer van Chuck Berry dat in 1955 de Amerikaanse hitlijsten teisterde. Het nummer, dat een bluesschema gebruikt, wordt beschouwd als een van de eerste rock-’n-roll-nummers. Rolling Stone Magazine zei erover: “Rock & roll guitar starts here” (Rock-’n-roll-gitaar begint hier).

Geniet u even mee?